Bioretinol – prirodni retinoid za učinkovite rezultate bez negativnih posljedica

bioretinol immortella

Retinoidi su zvučan sastojak mnogih kozmetičkih proizvoda za prevenciju znakova starenja, ali dolaze s brojnim negativnim posljedicama. Upravo zato kreirali smo formulacije s prirodnom zamjenom – bio retinolom koji donosi jednako djelovanje, bez osjetljivosti na sunce ili pretjeranih reakcija kože.

Retinol u kozmetici danas je jedan od najpopularnijih aktivnih sastojaka. Istina, retinol protiv bora zaista donosi rezultate, ali i pojačana upozorenja na oprez pri korištenju od strane samih dermatologa. Mnogi tipovi kože moraju se navikavati na kreme za lice s retinolom ili podnositi neželjene reakcije poput crvenila, dehidracije kože, pojačane osjetljivosti na sunce (foto osjetljivosti) ili faze čišćenja kože uz izbijanje prištića (purging).

Prirodni retinol stoga je idealno rješenje uz koji nema negativnih posljedica. Dok pozitivnih rezultata ne nedostaje, naša Brightening Eye Cream s bioretinolom osvojila je Elle Beauty Award 2024, upravo od strane čitatelja i korisnika!

Bioretinol – inovativna, učinkovita i prirodna zamjena za retinol

Ovaj oblik prirodnog retinola donosi jednake pozitivne učinke poput sintetskih retinola u kozmetičkim proizvodima. Dobiva se iz biljnog izvora (biljke Bidens pilosa), dok se CO2 ekstrakcijom dobiva visoka koncentracija aktivne tvari u stabilnom obliku. Sigurna je i stabilna zamjena za retinoide koja snažno djeluje na znakove starenja kože.

prirodni retinol bioretinol immortella

Što možete očekivati:

  • zaglađivanje finih linija,
  • prevenciju bora,
  • posvjetljivanje mrlja i pigmentacija,
  • umirujuće djelovanje,
  • svježiji izgled,
  • poboljšanje u elastičnosti kože,
  • ujednačen ten,
  • antioksidativno djelovanje.

 

Preporučuje se za kožu s vidljivim znakovima starenja, kao i za kožu s vidljivim oštećenjima od sunca. Odlično će posvijetliti pjege od sunca i ujednačiti ten kod kože sklone pigmentacijskim promjenama. Može se koristiti i za prevenciju jer nema negativnih posljedica kod ranijeg korištenja.

Iako ne uzrokuje osjetljivost na sunce, preporučujemo korištenje SPF 30+ faktora kako biste prevenirali starenje kože uslijed sunčevog zračenja.

Ukoliko ste isprobali retinol za lice, ali ste zaključili da vam je njegovo djelovanje prejako ili agresivno, bioretinol bi mogao biti idealna zamjena. Ovim putem ćemo najaviti da uskoro stiže novi proizvod za njegu cijelog lica i svim benefitima bioretinola!

Brightening Eye Cream – krema za područje oko očiju s bioretinolom

Brightening Eye Cream osvojila je nagradu čitatelja u Innovation kategoriji na ovogodišnjim Elle Beauty Awards. Ova inovativna krema koristi snagu bioretinola za pomoć u obnovi kože i smanjenju pojave finih linija i bora.

brightening eye cream bioretinol

Bez obzira na vašu dob, ova krema koristi snagu 3% bioretinola za pomoć u obnovi kože i smanjenju pojave finih linija i bora. Obogaćena 4% niacinamidom, pruža dubinsku hidrataciju, posvjetljuje područje oko očiju i pomaže u poboljšanju teksture kože. Pored toga, zaglađuje, pomaže kod tamnih kolutova i suhe kože jedne od najosjetljivijih regija na našem licu.

Dermatološki je ispitana te sigurna za trudnice, a rezultat je mladolik, odmoran i svjež izgled. Unesite revitalizirajuću snagu prirode u svoju rutinu njege kože i prevenirajte znakove starenja bez problematičnih nuspojava.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

petnaest + 14 =