Prirodna kozmetika

Immortella-Mediterranean beauty inspirirana je prirodom i ljepotom Mediterana. Svaki sastojak je dragocjen, a svaki proizvod napravljen tako da se osjećate zadovoljno koristeći ga. Simbol branda je smilje koje nam neprestano ukazuje na svoju snagu i kakvoću – raste iz stijene, a njegovi cvjetovi nikada ne venu, sadržeći tajnu prirodne ljepote – zlatno eterično ulje veličanstvenih svojstava.

Proizvodimo s ljubavlju

Proizvodnja je ručna i u malim šaržama. Svaki proizvod proizvodimo sami od početka do kraja. Praćenjem proizvodnje osiguravamo visoku kvalitetu, te pazimo da kupac uvijek dobije što svježiji proizvod.

Kvaliteta

Naglasak je uvijek na kvaliteti. Zato se naše formulacije temelje na hladno prešanim biljnim i eteričnim uljima iz organskog uzgoja, a proizvodi ne sadrže silikone, parabene, boje i mirise.

Priuštite prirodu svojoj koži uz IMMORTELLA proizvode!

 

Immortella.eu koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. S Vašim prihvaćanjem, pristajete na upotrebu kolačića u skladu s našim Uvjetima poslovanja

Postavke privatnosti

Kada posjetite neku web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolirajte svoje osobne postavke kolačića ovdje.


Koristimo WooCommerce kao sustav za kupovinu. Za košaricu i obradu narudžbe pohranjuju se dva kolačića. Ovi kolačići su strogo neophodni i ne mogu se isključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Da biste mogli koristiti ovu web stranicu koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zbog performansi naše web stranice, koristimo Cloudflare kao CDN mrežu. Na taj način se sprema kolačić "__cfduid" kako bi primijenio sigurnosne postavke na temelju klijenata. Ovaj je kolačić strogo neophodan za Cloudflare sigurnosne značajke i ne može se isključiti.
  • __cfduid

Odbacite sve usluge
Prihvatite sve usluge