%

BABY SET

(1 ocjena korisnika)

188.80kn 143.90kn

 

Set sadrži eterična ulja:

-Ravintsara (Cinnamomum camphora ct. Cineol), 10 ml

-Eukaliptus radiata (Eucalyptus radiata), 10 ml

-Lavanda (Lavandula angustifolia), 10 ml

 Opis

BABY SET sadrži eterična ulja pogodna za uporabu kod male djece (iznad tri mjeseca starosti). Eterična ulja ravintsare i eukalptusa pomažu u prevenciji prehlade i gripe, a lavanda djeluje umirujuće i opuštajuće. Preporučamo primjenu u difuzoru i dermalno (razrijeđena u biljnom ulju).

Ravintsara (Cinnamomum camphora ct. Cineol) – vrlo blago i sigurno višenamjensko antibakterijsko te jedno od najpotentnijih antivirusnih eteričnih ulja. Koristi se kao prevencija za vrijeme gripe, te za brojne namjene u aromaterapiji kao i za osvježenje zraka.

Eukaliptus radiata (Eucalyptus radiata) – Eterično ulje snažnog antibakterijskog i antivirusnog djelovanja, pogodno za upotrebu u vrijeme gripe. Često se koristi u inhalatorima, vodicama za ispiranje usta, kao repelent, u proizvodima za čišćenje, u aromaterapiji (djeluje na dišni, imunološki, živčani sustav..)

Lavanda (Lavandula angustifolia) – jedno je od najpoznatijih eteričnih ulja, blago i umirujuće. Svestrano ulje koje se koristi u aromaterapiji kao i u kozmetici. Par kapi lavande dodanih u kremu ili ulje odlično umiruje kožu nakon cjelodnevnog izlaganja suncu. Najpoznatije djelovanje lavande je za opuštanje i smirenje.

1 recenzija za BABY SET

  1. Anita Klarić

    Svaki dan koristim Immortella eterična ulja, ali ova kombinacija mi je najbolja!

Napiši recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

6 − 4 =