%

RESPIRATORY SET

(1 ocjena korisnika)

167.60kn 129.90kn

 

Set sadrži eterična ulja:

-Ravintsara (Cinnamomum camphora ct. Cineol), 10 ml

-Eukaliptus radiata (Eucalyptus radiata), 10 ml

-Čajevac (Melaleuca alternifolia), 10 ml

 Opis

Eteričnih ulja koja odlično ublažavaju infekcije dišnih puteva. Njihova antibakterijska i antivirusna svojstva pomažu u borbi protiv gripa i prehlada. Preporučamo inhalaciju i primjenu u difuzorima.

Ravintsara (Cinnamomum camphora ct. Cineol) – vrlo blago i sigurno višenamjensko antibakterijsko te jedno od najpotentnijih antivirusnih eteričnih ulja. Koristi se kao prevencija za vrijeme gripe, te za brojne namjene u aromaterapiji kao i za osvježenje zraka.

Eukaliptus radiata (Eucalyptus radiata) – Eterično ulje snažnog antibakterijskog i antivirusnog djelovanja, pogodno za upotrebu u vrijeme gripe. Često se koristi u inhalatorima, vodicama za ispiranje usta, kao repelent, u proizvodima za čišćenje, u aromaterapiji (djeluje na dišni, imunološki, živčani sustav..)

Čajevac (Melaleuca alternifolia) – eterično ulje sa antibakterijskim, antivirusnim i antifungalnim svojstvima. Ublažava simptome prehlade, kao i različitih virusnih infekcija. Koristi se u brojnim kozmetičkim proizvodima, a posebno se ističe njegova primjena kod kože sa aknama i nečistoćama.

1 recenzija za RESPIRATORY SET

  1. Ana-Marija Lovric (Potvrđen vlasnik)

    Etericna ulja su izvrsna, jako dugo se osjeti miris od svega nekoliko kapljica u difuzoru, za svaku preporuku!

Napiši recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

17 − 9 =