Reklamacije i prigovori

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja. Kada je isporučen originalno zapakiran paket i Kupac preuzme robu uz obavezan potpis na dostavnici, time se potvrđuje da je roba uredno isporučena.

Za sve artikle vrijedi zakonski propisani rok za reklamaciju. Dogodi li se unutar tog roka da je artikl, primjerice, promijenio svojstva, a što proizlazi iz nepridržavanja propisanih postupaka njege i održavanja, BLOOM d.o.o.. ne odgovara za nastala oštećenja. U protivnom proizvod je moguće vratiti te isti može biti zamijenjen za isti ili sličan novi artikal, ili popravljen o trošku Prodavatelja te se može ostvariti popust ili povrat uplaćenog iznosa.

Kupac može pisane prigovore i reklamacije poslati na e-mail  [email protected] s opisom i/ ili fotografijama oštećenja na kako bi Prodavač pristupio rješavanju prigovora odnosno reklamacije. Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, članak 10., Kupac može svoj prigovor odnosno reklamaciju poslati i pisanim putem na adresu Prodavatelja s naznakom “Webshop reklamacija”. Radi što bržeg utvrđivanja konkretne narudžbe na koju Kupac ima prigovor ili reklamacije potrebno je navesti broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime. Na sve primjedbe, prigovore i reklamacije tvrtka BLOOM d.o.o. odgovorit će u roku od maksimalno 15 dana.

Immortella.eu koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. S Vašim prihvaćanjem, pristajete na upotrebu kolačića u skladu s našim Uvjetima poslovanja

Postavke privatnosti

Kada posjetite neku web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolirajte svoje osobne postavke kolačića ovdje.


Koristimo WooCommerce kao sustav za kupovinu. Za košaricu i obradu narudžbe pohranjuju se dva kolačića. Ovi kolačići su strogo neophodni i ne mogu se isključiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Da biste mogli koristiti ovu web stranicu koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zbog performansi naše web stranice, koristimo Cloudflare kao CDN mrežu. Na taj način se sprema kolačić "__cfduid" kako bi primijenio sigurnosne postavke na temelju klijenata. Ovaj je kolačić strogo neophodan za Cloudflare sigurnosne značajke i ne može se isključiti.
  • __cfduid

Odbacite sve usluge
Prihvatite sve usluge